Undervisningslektioner
Når man spiller golf, er det vigtigt at holde formen ved lige...

Det er vigtigt at træne og holde sig igang, både forud for sæsonen eller forud for golfrejsen.
Hvis man træner jævnligt året rundt, gør man det nemmere for sig selv - der er ingen lange pauser, og ens muskler forbliver friske og smidige.
Jeg tilbyder seniorgolfere
individuelle golflektioner og fællestræning såvel som spillelektioner, hvis man vil mere end at stå på træningsbanen - og endelig intensivkurser, når der virkelig skal gås til stålskaftet – eller dét af graphite.


Golflektioner Til top
Golflektioner er individuel træning i 20 minutter. Her kan jeg koncentrere mig udelukkende om dig og dit sving. Med en række enkeltlektioner har du muligheden for at få et godt greb om dit golfsving. Lektionerne kan handle om det overordnede sving, slag med driveren eller de mere specifikke og vanskelige slag som fx pitch, chip og put. Det er også muligt at kombinere træningen i små grupper af 2-3 personer. Slå din golflektion sammen med familiemedlemmer eller venner og forlæng derved jeres træningstid.

Lektioner:
1 person, 1 lektion á 20 min.
2 personer, 2 lektioner á 40 min.
3 personer, 3 lektioner á 60 min.

Book din næste lektion her


Fællestræning Til top
Den populære fællestræning for seniorgolfere fortsætter. Det er træning og hyggeligt samvær for mine gamle golfelever. Fællestræning er en fornøjelig oplevelse, der samtidig gør dig til en bedre golfspiller. Det foregår i hold af 4-6 personer, én bestemt ugedag, ialt 6 uger. Du får træning i alt fra put til drive, samtidig med, at du får nye venner og sjove oplevelser. Som altid afsluttes fællestræningen med en heldagsudflugt til en bane på Sjælland, hvor en spændende golfmatch og en festlig gallamiddag med præmieuddeling gør turen til årets oplevelse.

På fællestræningen gennemgås:
Put
Chip
Pitch
Bunker
Svingtræning
Drive

Fællestræningen starter lørdag den 10. august 2009, ialt 6 gange. Se skemaet og find det hold, der passer dig bedst.

Tilmeld dig fællestræning her


Spillelektioner Til top
En ekstra dimension til dig, som ønsker intensiv træning og feedback på dit golfspil, er spillelektioner ude på banen. Jeg tager dig med ud på enten 9 eller 18 huller og hjælper dig med spillet ude på banen. Det er ikke alle golfere, som er skabt til at stå på driving rangen og træne, mange kan ikke overføre fremskridtene herfra til spillet på banen. Derfor kan en spillelektion være meget nyttig, fordi du får hjælp til at sammenholde de seneste svingændringer fra driving rangen med rutinerne, koncentrationsmomentet og flowet i spillet ude på banen.

Hvad får man ud af en spillelektion?
Indsigt i Course Management
At lægge strategi for dit golfspil
Gode råd og vejledning i det rette element
Styrker din forståelse af golfsvinget
Hvordan man analyserer vind, valg af jern og svære lies
Hvilket slag der passer til situationen
Tålmodighed og etikette
Hvad der skal trænes på efter runden

Book en spillelektion her


   


   
JK Golf galleri